loading1
loading2
despre noi

       arhiDOT design este un birou de arhitectura si design din Bucuresti, fondat in anul 2005

      In peste 17 ani de experienta am avut oportunitatea de a realiza diverse proiecte, atat in Romania cat si in afara tarii, din domenii diferite: arhitectura, design de interior sau de obiect. Premiile castigate de-a lungul timpului, precum si multiplele aparitii in reviste de specialitate sau in mediul online sunt o dovada a valoarii si calitatii proiectelor noastre  si a pieselor de design concepute de noi

FILOSOFIA NOASTRA
Mereu punem clientul pe primul loc,  construind  fiecare proiect in jurul nevoilor si dorintelor sale.

Fie ca este vorba despre cladiri rezidentiale sau publice, mari sau mici, toate proiectele noastre se bucura de completa noastra dedicatie, de o atentie deosebita la detalii, atat cand vine vorba de aspecte estetice cat si functionale.

Cautam mereu acele solutii care fac ca lucrurile complexe sa para simple, clare si usor de folosit. Combinand proportii ideale, eficienta maxima si idei inovatoare, facem imposibilul posibil pentru toti clientii nostri.

alt

arh. Vlad Bostina

Co Founder

Solutii inteligente si inovatoare, in urma unei analize din toate unghiurile. Asta inseamna pentru Vlad Bostina un proiect de arhitectura sau design. Si-a facut studiile la UAUIM, absolvind Facultatea de arhitectura in 2002. A lucrat in diferite domenii ale acestei profesii: proiectare, amenajari interioare, design de mobilier si obiect, scenografie , grafica. Aceasta pregatire multidisciplinara ii da posibilitatea sa poata gasi rezolvari nesteptate, printr-o viziune mai ampla asupra fiecarui subiect abordat. Impreuna cu Dana Bostina si Arthur Tintu, infiinteaza din 2005 biroul de arhitectura arhiDOT design. Din 2014, Vlad si Dana Bostina devin singurii parteneri.

alt

Dana Bostina

Co Founder

Pentru Dana Bostina, arhitectura si amenajarile interioare au reprezentat o pasiune permanenta. Intodeauna a fost fascinata de complexitatea pe care o presupune ridicarea unei case si de rafinamentul implicat in ambientarea sa. Dana a absolvit UAUIM , Facultatea de arhitectura si din 2002 lucreaza in domeniu. In primii ani ai carierei preocuparea sa principala a fost  proiectarea de arhitectura. In ultimii ani insa a avut ocazia sa activeze mai mult in sfera amenajarilor interioare si in cea a designului de obiect. Astfel, Dana a acumulat experienta necesara unei abordari complete, de la “macro” la “micro” pentru orice constructie. Impreuna cu Vlad Bostina si Arthur Tintu, infiinteaza din 2005 biroul de arhitectura arhiDOT design. Din 2014, Vlad si Dana Bostina devin singurii parteneri.

alt

Lidia Draganova

arhitect

alt

Ana Manaila

arhitect junior