loading1
loading2
DESIGN
Pentru ca arhitectura nu se opreste la macro, pentru ca nu exista lucruri mari care sa nu fie facute din multe lucruri mici, nici noi nu ne-am putut stapani nevoia de a studia obiectele care fac intregul. Am abordat de-a lungul timpului o paleta variata de teme de la case nomad la corpuri de iluminat, de la mobilier custom la obiecte de serie, de la high-tech la low-tech..Si pentru ca suntem optimisti si credem in designul nostru mai mult decat in cel suedez sau italian am creat propriul nostru brand prin intermediul caruia incercam sa promovam designul romanesc ca raspuns optim la nevoilor autohtone
Arhitectura
In demersul proiectarii unei cladiri, plecam intodeauna de la premiza ca ea trebuie traita, nu doar locuita. Baza o constituie necesitatile si dorintele beneficiarilor si, in egala masura, trasaturile specifice ale amplasamentului. Toate acestea filtrate printr-o judicioasa gandire functionala si prin obtinerea celei mai potrivite forme estetice, atat pentru interior cat si pentru exterior, ne garanteaza obtinerea celor mai potrivite solutii pentru fiecare proiect in parte. Garantia unei lucrari reusite este o proiectare temeinica inainte de inceperea santierului. In acest fel nimic nu este lasat la voia intamplarii iar beneficiarul are in permanenta un instrument de control si verificare. Pentru ca ne dorim ca proiectele noastre sa nu ramana doar niste desene frumoase pe hartie, acordam o mare atentie tuturor etapelor , de la concept la construirea propriu-zisa.
AMENAJARI INTERIOARE
Armonie intre mobilier si finisaje, culoare si textura, toate puse in balanta cu bugetul. Functionalitate, confort dar si estetica, ambientare. Amenajarea unui interior este o infuzie subtila intre toate acestea, si ceva in plus. Acel ceva care face orice spatiu unic si perfect potrivit pentru cel ce il locuieste sau utilizeaza. Pentru noi asta inseamna o amenajare reusita. Iar in acest domeniu ne recomanda o vasta experienta. De la concept la executie, urmairim cu atentie fiecare detaliu, pentru ca si pentru noi ca si pentru beneficiari, conteaza rezultatul final.