loading1
loading2

Apartament WRP Rezidential

Am realizat aceasta amenajare intr-un apartament dintr-un ansamblu nou rezidential din Bragadiru, Ilfov , pentru o tanara familie care la acea vreme era compusa din doi adulti si un copil.

In planul original, apartamentul era prevazut ca avand trei dormitoare si o camera in care ar fi trebuit sa fie la un loc  livingul si bucataria. Pentru a obtine , insa un living  mai generoas, beneficiarii au ales sa renunte la unul din dormitoare in care am amenajat o bucatarie inchisa . O alta dorinta a beneficiarilor a fost sa  prevedem spatii cat mai ample de depozitare

Am rezolvat toate aceste aspecte practice  printr-o gandire extrem de judicioasa a mobilierului. Dealtfel, acesta joaca cel mai importan rol in aceasta amenajare, atat din punct de vedere estetic cat si functional, Chiar mai important decat finisajele. Pentru a obtine o atmosfera vesela si luminoasa in spatiile de locuit amfolosit suprafete extinse albe combinate cu  esente de lemn foarte deschise si cu accente de culoare ce dau o tenta jucausa.

echipa

Bostina Vlad
Boghian Ioana
Bostina Dana

locatie

Bragadiru, Ilfov

anul

2016

Suprafata construita

115 mp

status

executat