loading1
loading2

Camping Sandalandala

Proiect nominalizat in 2014 la concursul ELLE DECORATION Romanian Design Awards 2014, sectiunea cea mai buna amenajare a unui spatiu public.

Sandalandala inseamna soare si muzica, iarba si film, nisip, culoare si  carti. Inseamna energie, distractie, creativitate, indrazneala si nonconformism.  Nu in ultimul rand, Sandalandala inseamna oameni si relatiile dintre ei,  inseamna eliberarea de prejudecati, de cotidian si de griji. Sandalandala si-a propus, de fapt,  sa fie esenta  locului in care a fost creata, pe malul marii, in Vama Veche.

In momentul in care am inceput acest proiect , pe teren erau deja ridicata o structura de beton  incompatibila  functional si estetic. Tema pe care ne-am asumat-o a fost creerea unei imagini unitare pentru intregul ansamblu, care sa sustina si sa integreze povestea frumoasa pe care acest loc isi doreste sa o spuna, folosind materiale cat mai naturale si elemente cat mai creative si nonconformiste.  Amenajarea a devenit o joaca, in care cele mai nebunesti idei si-au gasit ecoul , fiecare element a capatat un sens si un loc al sau intr-un proiect vesel si coerent. Este o amenajare care te va surprinde la tot pasul, de cand patrunzi in incinta prin portile imense de hangar pe care sunt stilizati doi indragostiti care se regasesc seara cand portile se inchid. O amenajare in care isi gasesc in mod firesc locul dusumele de lemn, bar si structuri de mesteacan, mobilier ergonomic din paleti , lavoare si oglinzi de arama realizate de mestesugari rromi, perdele si ceas de perete din papuci de plaja, totul intr-o atmosfera solara, cu mult alb, cu multa verdeata si culoare.

echipa

Vlad Bostina
Dana Bostina
Simona Istoc

locatie

Vama Veche, Constanta

anul

2014 - faza 1
2015 - faza 2 - extindere terasa
2016-2017 - faza 3 - amenajare extindere succesiva camping

foto

Sandalandala

status

executat