loading1
loading2

CASA BLEJOI

Casa Blejoi este un proiect tare drag noua, unde am avut parte de multa libertate si incredere din partea beneficiarului. Tema a fost realizarea unei locuinte pe parter plus un etaj, de dimensiuni reduse. Era necesar ca suprafata desfasurata sa fie in jur de 150 mp, casa fiind destinata vanzarii, fara a compromite insa calitatea arhitecturii.

Cu o amprenta la sol de doar 84 mp, provocarea a fost alcatuirea unei conformatii planimetrice cat mai eficiente dar si crearea unor spatii cat mai confortabile. Pe toata suprafata parterului, se regaseste zona de zi, cu un living spatios si o scara generoasa, ce leaga vizual cele  doua niveluri, o bucatarie cu zona tehnica si un grup sanitar. Legatura cu spatiul exterior o face terasa acoperita, ce primeste acces atat din living cat si din bucatarie. La etaj regasim spatiile intime: doua dormitoare, un birou si doua bai.

Volumetria este una simpla, cu trimitere la formele arhaice ale arhitecturii, dar jucausa prin alaturarea de materiale si texturi diferite: piatra, lemn, metal.

 

 

echipa

Arhitectura :
Vlad Bostina
Daniela Bostina
Diana Ursu

Structuri : STRUKTUR HAUS SRL
Instalatii : SC CUSTOM PLAN ENGINEERING SRL

locatie

Prahova

an

2021

suprafata desfasurata

152 mp

status

in desfasurare