loading1
loading2

CASA S

Casa S este mai mult decat un proiect, este o poveste frumoasa despre cum o locuinta devine acasa. Beneficiarul si-a dorit o casa in parter si un etaj, cu trei dormitoare si cu o zona de zi generoasa.

Pe un teren de 486 mp, se va construi o locuinta de 223 mp ca suprafata desfasurata, compartimentata astfel: la parter se regasesc un living generos ce comunica atat cu bucataria cat si cu terasa exterioara, un dormitor de oaspeti care are alaturi o baie mica si scara de acces catre etaj. Etajul este dedicat zonei de noapte, cu un dormitor matrimonial ce se bucura de un dressing incapator, o baie spatioasa si luminoasa. Amenajarea pentru dormitorul copilului a fost realizat in stransa colaborare cu acesta, dorindu-si ca spatiul sa reflecte pasiunile si preocuparile sale. De asemenea,  are alaturata si o baie ce pastreaza cromatica indrazneata din dormitor.

La nivel volumetric, ne-am dorit adaptarea formei arhaice a casei la un stil modern, imbinand materiale si texturi diferinte la nivelul fatadelor.

echipa

Vlad Bostina
Dana Bostina
Diana Ursu

locatie

Sanpetru, Brasov

an

2021

status

in desfasurare